Dimecres 03 de juny de 2020
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

El 7 d’arròs, un tast maridatge i una xerrada sobre el món del vi seran els actes previs a la Festa de l’Arròs
Les tres propostes, que giren a l’entorn de la gastronomia, ompliran Sant Fruitós de Bages d’actes de qualitat abans de la festa per excel·lència, la Festa de l’Arròs.
El maridatge estarà dirigit per la somelier i nutricionista Clara Antúnez.

ST. FRUITÓS / Redacció  
04/02/2018 11:56
L'alcalde de Manresa publica un nou ban davant de l'entrada de Manresa en la fase 2 del pla de desescalada pel coronavirus
El Club Natació Minorisa inicia una campanya perquè les Piscines de Manresa portin el nom de Manel Estiarte Duocastella
El Parc de la Sèquia és reactiva amb l’arribada de la fase 2
Obertura d'equipaments i escoles de la ciutat
Del 1 al 11 de febrer, 12 establiments del municipi oferiran algun plat o producte amb arròs, en el marc de la proposta 7 d’arròs, que es celebra per tercer any consecutiu. Els participants poden adquirir una butlleta en qualsevol dels 12 establiments adherits i guanyar diferents premis conforme es sumin participacions.
A aquesta proposta se li suma el +KVi, que enguany gira a l’entorn del vi del Priorat. Durant aquest acte, que es celebrarà el proper dissabte 10 de febrer a partir de les 7 del vespre al Nexe – Espai de Cultura, es projectarà un documental sobre aquesta D.O. i seguidament es durà a terme una taula rodona amb la presència del biòleg Josep lluís Pérez Verdú; l’enòleg i viticultor René Barbier; el President de la D.O. Pla de Bages, Joan Soler i del director del documental David Fernandez. La periodista, somelieri autora del llibre “retrats de Vi”, Ruth Troyano, serà l’encarregada de presentar i moderar l’acte.

Un cop acabades les intervencions es farà una degustació de vins de la D.O. Priorat i de la D.O. Pla de Bages i un tast d’arròs. El preu dels tiquets per prendre-hi part és de 12€ i es poden adquirir de forma anticipada al Nou Celler, a banda inclouen una copa degustació de regal.

Enguany, a les propostes ja consolidades dels darrers anys, se li afegeix un tast maridatge el proper dijous 8 de febrer a partir de les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura. La proposta, consisteix en la realització d’un tast especial amb 4 grans cuiners que cuinaran l’arròs en directe maridant-lo amb vins del celler el Molí de Collbaix.

El primer dels plats anomenat “Arròs del Bages” estarà cuinat per Guillem Plana del restaurant Can Plana de Sant Fruitós de Bages amb un plat a base de llàgrima de porc Ral, rossinyols i romaní. Jordi Llobet, del Restaurant l’Ó de Món Sant Benet cuinarà un “Arròs fumat” amb costella de porc Ral, foie i cremós de farigola. La tercera proposta vindrà del xef de La Mar Salada, Albert Enrich, que cuinarà un “Arròs mariner” amb peix i marisc de la llotja de la Barceloneta. Els postres seran a càrrec de la cuinera Bea Velasco de Can Ladis amb “Dolç d’arròs” amb coco, mango i gelat de galeta.

El maridatge estarà dirigit per la somelier i nutricionista Clara Antúnez. El preu del tast és de 40€ i els tiquets es poden adquirir al Nou Celler de Sant Fruitós de Bages.
 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: SANT FRUITOS 
També et pot interessar:
ST. FRUITÓS
El Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós es celebrarà adaptant-se a la situació actual
ST. FRUITÓS
L’acte de cloenda del concurs de contes Montpetit es celebrarà aquest divendres de forma virtual
ST. FRUITÓS
L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix descomptes per menjar i per pernoctar al municipi

ST. FRUITÓS
Curs en línia gratuït per a conèixer les diferents oportunitats que ofereixen els negocis a través d’internet
ST. FRUITÓS
Sant Fruitós presenta material divulgatiu sobre la tasca de Lluís Espinal en el món cinematogràfic
ST. FRUITÓS
Els grups municipals de Sant Fruitós es reunieixen per trobar consensos que permetin aprovar la urbanització de l'Hostal de Pineda
El Parc de la Sèquia és reactiva amb l’arribada de la fase 2
L'alcalde de Manresa publica un nou ban davant de l'entrada de Manresa en la fase 2 del pla de desescalada pel coronavirus
L’Hospital de Sant Andreu obre la porta a les primeres visites de familiars
El Club Natació Minorisa inicia una campanya perquè les Piscines de Manresa portin el nom de Manel Estiarte Duocastella
Els jugadors del BAXI Manresa passen testos del COVID-19 als laboratoris Synlab
La Federació d'ADF Bages-Moianès publica una Manifest respecte a la proposició de llei de la creació de l’Agència Catalana de la Natura
Es reprenen els terminis i processos administratius que havien quedat congelats amb l'estat d'alarma
Obertura d'equipaments i escoles de la ciutat


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]