Dijous 25 de abril de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Contes i un cinefòrum, al Casal de les Escodines
La nova programació d’Escopíndoles, adreçada al públic infantil i familiar, inclou tres sessions de narracions de contes (els divendres, 25 d’octubre, 15 de novembre, i 20 de desembre) i el cinefòrum “La increïble història de la pera gegant” (dissabte 16 de novembre).
Narració de contes i un cinefòrum, les Escopíndoles al Casal de les Escodines

AGENDA / Redacció  
25/10/2019 10:13
El congrés ACUSTICAT aposta per posar zones lliures de soroll a l’abast de la ciutadania
162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis
Una caminada commemorarà la victòria de la Guerra del Francès
Fonollosa redueix la pressió de la xarxa d'aigua
El Casal de les Escodines i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa impulsen un nou bloc d’Escopíndoles lúdiques i culturals adreçades a infants i famílies per prendre’s els propers mesos d’octubre a desembre.
La programació, estable i gratuïta que acull el Casal de les Escodines, inclou noves sessions de contes del món per a infants d’entre 5 i 9 anys i un nou cinefòrum per a públic familiar “La increïble història de la Pera Gegant” dirigit a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Mil i un contes per a infants, un divendres al més,  a les 18.30 h
Les sessions de “Mil i un contes” són narracions de rondalles per a infants, a càrrec de  l’animadora sociocultural, Montse Morera, que es portaran a terme els divendres, 25 d’octubre, 15 de novembre i 20 de desembre.

Aquestes trobades, que tenen una durada de 30 minuts, ofereixen l’oportunitat als menuts de gaudir i comentar contes d’arreu del món, una manera de viatjar i aprendre com es viu i què es valora a d’altres països.
Cal recollir l’entrada, a partir d’una setmana abans al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), de dilluns a divendres, matins de 9 a14 h i tardes de16 a20.30 h i els dissabtes, de9 a14 h.

Cinefòrum per al públic familiar, el dissabte 16 de novembre, a les 18 h
Els cinefòrums són projeccions de cinema no comercial pensades per visualitzar i poder comentar breument i en grup i  de manera informal, allò que ha sorprès més del film.
En aquesta ocasió es projectarà la pel·lícula d’animació “La increïble història de la pera gegant” (Dinamarca,  2017). L’argument gira entorn la vila idíl·lica de Vilasol i els seus habitants:  un elefant , en Sebastian i una gata, la Mitcho. Tots dos i la resta de vilatans estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde ha desaparegut. 
La filmació,  que es passarà en versió catalana i subtitulada en català per a infants amb problemes auditius, té una durada de 88 minuts i és una proposta alegre, simpàtica, entretinguda i enginyosa, que mostra el coratge dels personatges per emprendre una aventura.
Caldrà recollir l’entrada a partir d’una setmana abans al Casal de les Escodines (c/ St. Bartomeu, 50 – 938 725 454; horaris, laborables de9 a14 h i de16 a20.30 h i dissabtes de9 a14).

L’objectiu d’Escopíndoles és consolidar hàbits, periodicitat i públics. Des de l’inici del cicle assisteixen una mitjana de 15 infants, més acompanyants,  a les hores del conte, i uns 40 nens i nenes i els seus familiars als cinefòrums.
Aquesta programació s’ha gestat amb la col·laboració d’algunes de les entitats ubicades al Casal de les Escodines (Associació de Veïns i Veïnes del barri de les Escodines i Associació Cultural Islàmica) i entitats culturals de la ciutat (Cineclub Manresa i Imagina´t).



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: ESCOPÍNDOLES   CASAL DE LES ESCODINES 
També et pot interessar:
AGENDA
Taller d’autodefensa per a dones al Casal de les Escodines

La nova comissaria dels Mossos i la Policia de Manresa vista des de fora
Es constitueix la Taula de Mobilitat del Bages
Manresa acull el rodatge d'un documental internacional sobre la vida de Sant Ignasi
162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis
Una caminada commemorarà la victòria de la Guerra del Francès
El congrés ACUSTICAT aposta per posar zones lliures de soroll a l’abast de la ciutadania
El comerç de Sant Fruitós de Bages surt al carrer amb una matinal de descomptes i promocions
Fonollosa redueix la pressió de la xarxa d'aigua


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]