Divendres 22 de novembre de 2019
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA: SOC SMART   CEM   “ESTIMA LA NIT”  

Panellets per a tots els gustos
Panellets de pinyons, de cafè, banyats amb licor, de coco i de codony. A continuació, compartim una recepta per si vosaltres mateixos els voleu cuinar.

LA FOTO DEL DIA / Redacció/Foto: Jordi Preñanosa  
02/11/2019 09:59
Un Gran Recapte de solidaritat per als més desafavorits
Nova entrada a la planta -3 de l'Hospital de Sant Joan de Déu
Detingut per diversos robatoris en comerços de Manresa
Manresa rep el distintiu Soc Smart per la seva aposta per la innovació tecnològica
En un bol poseu el sucre i l'ametlla ratllada, remeneu-ho bé i afegiu-hi els ous sense batre. Treballeu aquesta pasta fins que quedi ben fina. Deixeu-la reposar 24 h (si no teniu temps, treballeu la pasta més estona sense deixar que s'estovi massa) i ja teniu a punt la pasta mare dels panellets, el massapà.
Per a aquells que vulguin provar-ho, els farem un suggeriment: substituïu l'ametlla per la mateixa quantitat d'avellana i feu el mateix. Les avellanes les podeu moldre amb pell. Si la massa us queda massa seca podeu afegir-hi un raig d'aigua i un altre ou. Amb aquest massapà ja podeu fer panellets del que vulgueu: de pinyons, d'ametlla (palet o granet), de coco, de cireres confitades, de codonyat artesà, de llimona, de xocolata, de cafè o de taronja.

Pinyons: feu petites boletes, passeu-les per clara poc batuda i després cobriu-les amb els pinyons i pinteu-les amb rovell d'ou. Perquè els pinyons s'enganxin bé, tingueu les mans humides. Ametlla torrada: doneu a la pasta forma de mitges llunes, pinteu-les amb rovell d'ou i cobriu-les amb l'ametlla granet.
Coco: mescleu el massapà amb una part igual de coco, ben barrejat. Doneu-los forma de piràmide.

Cirera: feu boletes aixafades i al mig poseu-hi mitja cirera.

Codonyat: talleu una tira estreta de codonyat i emboliqueu-la amb la massa. Talleu-ho a trossos d'1 cm de gruix.

Llimona: barregeu el massapà amb la pell ratllada d'una llimona i unes gotetes de suc. Feu-ne boletes, les arrebosseu amb sucre o bé ou batut.
Un cop fets els panellets, coeu-los al forn una mica fort durant 10 min. Els panellets s'assequen a mesura que es refreden i són més bons si es deixen reposar un dia o dos. 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: PANELLETS   LA FOTO DEL DIA   TOTS SANTS 2019   TRADICIONS 
També et pot interessar:
LA FOTO DEL DIA
L'Ajuntament s'il·lumina per commemorar el dia dels drets dels infants
LA FOTO DEL DIA
Infants i Guerra: ahir i avui
MANRESA
Èxit de les activitats turístiques de Tots Sants

LA FOTO DEL DIA
Campionat estatal al Club Tir Precisió Manresa
GALERIES DE FOTOS
La diada de Tots Sants a Manresa, en imatges
LA FOTO DEL DIA
Tots Sants
La Tendresa arriba al Kursaal amb les entrades exhaurides
Detingut per diversos robatoris en comerços de Manresa
El CE Manresa juga en un estadi històric
La pista de gel, gairebé llesta!
Manresa rep el distintiu Soc Smart per la seva aposta per la innovació tecnològica
L'art del graffiti s'exposa al Casino
Un Gran Recapte de solidaritat per als més desafavorits
Nova entrada a la planta -3 de l'Hospital de Sant Joan de Déu



 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]