Dijous 20 de febrer de 2020
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA: #ALCONGOSTIVOLA  

Panellets per a tots els gustos
Panellets de pinyons, de cafè, banyats amb licor, de coco i de codony. A continuació, compartim una recepta per si vosaltres mateixos els voleu cuinar.

LA FOTO DEL DIA / Redacció/Foto: Jordi Preñanosa  
02/11/2019 09:59
Professionals treballen junts per millorar l'atenció primària
La Festa de l’Arròs se solidaritza amb les Terres de l’Ebre
'Fugir era el més bell que teníem', vintè premi Amat-Piniella
El CE Manresa sorteja un viatge a Nova York per a dues persones
En un bol poseu el sucre i l'ametlla ratllada, remeneu-ho bé i afegiu-hi els ous sense batre. Treballeu aquesta pasta fins que quedi ben fina. Deixeu-la reposar 24 h (si no teniu temps, treballeu la pasta més estona sense deixar que s'estovi massa) i ja teniu a punt la pasta mare dels panellets, el massapà.
Per a aquells que vulguin provar-ho, els farem un suggeriment: substituïu l'ametlla per la mateixa quantitat d'avellana i feu el mateix. Les avellanes les podeu moldre amb pell. Si la massa us queda massa seca podeu afegir-hi un raig d'aigua i un altre ou. Amb aquest massapà ja podeu fer panellets del que vulgueu: de pinyons, d'ametlla (palet o granet), de coco, de cireres confitades, de codonyat artesà, de llimona, de xocolata, de cafè o de taronja.

Pinyons: feu petites boletes, passeu-les per clara poc batuda i després cobriu-les amb els pinyons i pinteu-les amb rovell d'ou. Perquè els pinyons s'enganxin bé, tingueu les mans humides. Ametlla torrada: doneu a la pasta forma de mitges llunes, pinteu-les amb rovell d'ou i cobriu-les amb l'ametlla granet.
Coco: mescleu el massapà amb una part igual de coco, ben barrejat. Doneu-los forma de piràmide.

Cirera: feu boletes aixafades i al mig poseu-hi mitja cirera.

Codonyat: talleu una tira estreta de codonyat i emboliqueu-la amb la massa. Talleu-ho a trossos d'1 cm de gruix.

Llimona: barregeu el massapà amb la pell ratllada d'una llimona i unes gotetes de suc. Feu-ne boletes, les arrebosseu amb sucre o bé ou batut.
Un cop fets els panellets, coeu-los al forn una mica fort durant 10 min. Els panellets s'assequen a mesura que es refreden i són més bons si es deixen reposar un dia o dos. 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: PANELLETS   LA FOTO DEL DIA   TOTS SANTS 2019   TRADICIONS 
També et pot interessar:
LA FOTO DEL DIA
Aquella llum tan resplandent
LA FOTO DEL DIA
Contrueixen una nova canonada a la plaça del Mil·lenari
LA FOTO DEL DIA
Nova àrea de joc infantil, al patí del Casino

LA FOTO DEL DIA
La boira i l'ambient assolellat, protagonistes de les properes jornades
LA FOTO DEL DIA
El Cardener baixa amb força
LA FOTO DEL DIA
Contundent i real
Aquella llum tan resplandent
Professionals treballen junts per millorar l'atenció primària
Calaf segueix sense poder consumir aigua de l'aixeta
L’Institut Cal Gravat va d’òpera al Liceu
La Festa de l’Arròs se solidaritza amb les Terres de l’Ebre
El CE Manresa sorteja un viatge a Nova York per a dues persones
Manresa obre un punt d'atenció a les violències masclistes
Es discuteix per un deute de 5 euros en haixix i el detenen



 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]