Dissabte 20 de abril de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Planxa de bistec, fornera i xampinyons
Ingredients: 2 bistecs d’agulla de porc , 1 patata mitjana, 3 xampinyons , Sal , Oli d’oliva verge extra.
Planxa de bistec, fornera i xampinyons.

LES PROPOSTES D'OCI / Redacció  
07/12/2019 15:58
Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
Preparació:

Tallem la patata a rodanxes (fornera), de màxim mig centímetre de gruix. Salpebrem a l’gust.
Netegem i tallem els xampinyons en dues parts.
Posem a escalfar la planxa (al voltant de 190 º C), afegim la carn quan arribi a aquesta temperatura. S’ha de fer sempre primer per un costat i després per l’altre (així aconseguim que els filets estiguin sucosos), vigilem que daurin sense ressecar. Li afegim la sal a l’girar el filet.
A continuació, afegirem les patates (les punxarem al centre passats 2/3 minuts per afavorir la seva cocció). Quan donem la volta a les patates, afegim finalment els xampinyons partits (necessiten poca cocció), donant-los la volta passats 2 minuts.
Emplatem i servim al costat d’una salsa picant a l’gust i unes gotes d’oli d’oliva escampades per sobre.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: RECEPTES DE CUINA  
També et pot interessar:
LES PROPOSTES D'OCI
Allioli de codony
LES PROPOSTES D'OCI
Pollastre a la Taronja
LES PROPOSTES D'OCI
Claus per preparar amb èxit un risotto

LES PROPOSTES D'OCI
Rovellons confitats
LES PROPOSTES D'OCI
Xips de poma
Capvespre amb vistes a Collbaix
El Pla Estratègic d’Aigües Manresa accelera el ritme
Alumnat d'Infermeria i d CFGS d’Administració i Finances treballen les competències de cada professió
El Consell Comarcal del Bages presenta l’estudi de disponibilitat d’aigua a la comarca
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
El BAXI Manresa rep un Morabanc Andorra que vol salvar-se al Congost


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]