Divendres 29 de març de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Els Reis d'Orient porten 3 punts al Manresa
El Manresa, tot i començar fred, ha jugat una bona primera part al Municipal de Granollers reflectit en els dos gols, de Luque i Walter. A la segona, tot i la millora dels locals, els homes de Peralta han sabut defensar el resultat. El CE Manresa ha jugat a Granollers contra l’equip de la ciutat després de l’aturada de la competició amb motiu de les festes nadalenques. El conjunt local està dirigit per un vell conegut, l’ex-entrenador blanc-i-vermell Jose Solivelles.

Redacció  
07/01/2020 10:13
L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
El partit començava amb tots dos conjunts temptejant-se. Amb el pas dels primers minuts, semblava que el control de l'esfèric era local, però amb cap ocasió, només tímides arribades sense conseqüències. Al minut 14, primera ocasió manresana. La pilota es passejava per l'àrea sense que ningú la rematés. I al minut 16 arribava la primera oportunitat local, que sortia alta. Els locals apretaven però en cap moment ofegaven al conjunt d’Andreu Peralta.
 
Passaven els minuts i res canviava. Ni uns ni altres eren capaços d’obrir la llauna, encara que cada vegada s’hi acostaven una mica més. Al minut 29, primera rematada clara dels del Bages a la sortida d'un córner. I a la jugada següent, gran ocasió local, sense premi. Al 31’ una altra ocasió blanc-i-vermella, que refusava el porter. I al minut 35, els manresans buscaven incansablement el gol. Eren els millors minuts dels bagencs. Biel centrava però el porter es feia amb la pilota abans ningú la rematés.
 
I al 36’ arribava el premi a tanta insistència. Luque marcava el primer i obria la llauna pels blanc-i-vermells. El Manresa estava jugant bé i creava més ocasions per ampliar el marcador. Aquest bon joc es traduïa en el segon gol manresà. Biel centrava una pilota des de l’esquerra i Walter la rematava a plaer. Era el minut 42 i encara Pol hauria de salvar, al 44’, un intent local de reduïr diferències. Al descans, dos gols d’avantatge pels homes de Peralta.
 
A la represa, ensurt pels manresans al 46’, quan veien un gol del Granollers que el col·legiat anulava per fora de joc. Els locals mostraven les seves credencials i donaven a entendre que res donaven per perdut. Els visitants no havien sortit massa clarividents i tocava desenfensar i apretar les dents. Eren minuts de nervis, on els locals apretaven de valent i els manresans es defensaven com podien sense possibilitat de trenar jugades. Mica en mica, tots dos conjunts s’aposentaven a la gespa i s’igualaven les forces.
 
Al minut 69’ fantàstica ocasió per Dani Ruiz. Rebia una pilota que li enviava Biel i, tot sol davant del porter, la picava un xic massa alta per intentar sobrepassar el porter i la pilota s’estabellava al travesser. Ja al minut 75, tots dos estaven llençats a l'atac i caldria veure qui tindria la punteria més afinada. I al 83’ arribaria el gol dels locals, obra d’Alejandro Muñoz. Quedaven 7 més l’afegit i s’havia de defensar el resultat. Encara ambdós conjunts gaudirien d’alguna ocasió més o menys clares. Al final, victòria dels manresans per 1 a 2 en una segona part no tant lluïda però on han sabut defensar el resultat.
 
 
 
 
 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: CEM   ESPORTS   FUTBOL   MANRESA 
També et pot interessar:
FUTBOL
Covisa Manresa jugarà els setzens de final de la Copa Catalunya
ACTUALITAT
Una vintena d’infants entre 6 i 12 anys participen en el Campus de TechLab Manresa
LA FOTO DEL DIA
Detall de l'exposició dels 100 anys del Cercle Artístic de Manresa

MANRESA
Últims dies per fer aportacions al Pla d'Actuació Municipal PAM
LA FOTO DEL DIA
Escales de la Renaixença de Manresa
FUTBOL
Nova derrota del Centre d'Esports Manresa contra la Penya Independent 1-0
Montserrat vist des de Sant Joan de Vilatorrada
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
Continuen les trobades de tallers del 2024, aquest cop al Bages
“I tu? Què has fet per la victòria?”
Sallent celebra una nova edició del Mes de la Cultura amb un ampli ventall d’activitats


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]