Divendres 07 de agost de 2020
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Rafa Martínez torna a casa
L'escorta de Santpedor jugarà al BAXI Manresa després de 12 temporades. Amb 38 anys i una trajectòria brillant retorna als seus orígens.
Rafa Martínez torna a casa.

Redacció  
09/07/2020 16:52
Màxima prudència davant un nou episodi de temperatures extremes els propers dies
El ple de Sant Joan aprova per unanimitat el pla de xoc per pal•liar els efectes de la crisi causada per la Covid-19
El consum domèstic d’aigua a Manresa va reduir-se l’any 2019
L’Ajuntament de Manresa, reconegut per la implantació de l’administració digital
El fill pròdig torna a casa. Rafa Martínez jugarà al BAXI Manresa la propera temporada. Format a les categories inferiors de la Unió Manresana, debutant a l'ACB amb l'equip del Bages la temporada 1999-2000 i més tard sent el capità i home rècord del Valencia Basket, on va guanyar diversos títols continentals d'EuroCup i la Lliga Endesa de la temporada. 

Rafa Martínez Aguilera (nascut a Santpedor, el 3 de març del 1982) torna al BAXI Manresa després d'onze temporades al València Basket i la darrera al Bilbao. Amb els valencians va assolir récords del club en diverses categories d'anotació i es va endur fins a cinc títols: l'ACB del 2017, l'Eurocup el 2010, 2014 i 2019, i la Supercopa el 2017. Amb els bascos va completar un gran curs, tant a nivell personal (amb mitjanes de 8 punts i 7,5 de valoració en 21 minuts en pista) com d'equip, classificant-se per la Copa del Rei, la fase final de l'ACB i la Champions League. L'escorta d'1,90m es va formar a les categories inferiors del Paidos Sant Fruitós i del Bàsquet Manresa, on va arribar l'any 1999.   

Trajectòria de Rafa Martínez
1999-00 - Bàsquet Manresa (ACB)
2000-01 - CB Vic (EBA)
2001-03 - Valls (LEB-2)
2003-08 - Bàsquet Manresa (ACB, Copa del Rei i LEB Or)
2008-19 - València Basket (Lliga Endesa, Copa del Rei, Eurolliga i Eurocup)
2019-20 - Bilbao Basket (Lliga Endesa i Copa del Rei)

Palmarès de Rafa Martínez
2001-02 - Campió d'Espanya sub-20 amb el Bàsquet Manresa
2002 - Subcampió d'Europa sub-20 amb la selecció estatal
2005 - Bronze als Jocs del Mediterrani amb la selecció estatal
2006 - Campió de la Lliga Catalana LEB amb el Bàsquet Manresa
2007 - Campió de la LEB Or amb el Bàsquet Manresa
2010 - Campió de l'Eurocup amb el València Basket
2014 - Campió de l'Eurocup amb el València Basket
2017 - Campió de la Lliga Endesa amb el València Basket
2017 - Campió de la Supercopa amb el València Basket
2019 - Campió de l'Eurocup amb el València Basket



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS   RAFA MARTÍNEZ 
També et pot interessar:
BÀSQUET
Xavier Clavero, nou president del Bàsquet Manresa Base
BÀSQUET
Seth Hinrichs: un americà de lluita i intel·ligència
NATACIÓ
Bona participació manresana en la Copa Costa Brava

BÀSQUET
El BAXI Manresa comença la pretemporada amb les revisions mèdiques
ATLETISME
Marina Guerrero estableix un nou rècord absolut de l'Avinent
ALTRES ESPORTS
Bona participació del Club Tir Precisió Manresa en la Copa RFEDETO BR-50 Aire
Súria renova els contenidors
El Cicle Gaudí torna a Cardona aquest divendres, a l'aire lliure, amb ‘Un monstre em ve a veure’
Sant Fruitós suspèn el Ple Municipal Extraordinari per possibles casos de Covid-19
Detingut un home per cometre vuit abusos sexuals en un mes a Manresa
El consum domèstic d’aigua a Manresa va reduir-se l’any 2019
L’Ajuntament de Manresa, reconegut per la implantació de l’administració digital
Màxima prudència davant un nou episodi de temperatures extremes els propers dies
El ple de Sant Joan aprova per unanimitat el pla de xoc per pal•liar els efectes de la crisi causada per la Covid-19


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]