Dimarts 16 de abril de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

CaixaBank obre a Can Jorba el nou centre Business de Manresa adreçat a microempreses, comerços i autònoms
L’entitat financera gestionarà des d’aquest espai emblemàtic les més de 1.500 empreses clients de què disposa a la Catalunya Central.
CaixaBank obre a Can Jorba una oficina Business.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
10/07/2020 16:53
El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
Després d’anys sense ús, l’entitat financera dona vida a aquest espai emblemàtic de la ciutat on ha concentrat els serveis que ofereix a les empreses de les comarques centrals: el centre Business, que s’adreça a comerços, emprenedors i microempreses i el Centre d’Empreses, que gestiona les empreses que facturen més de 2 milions d’euros. 
 
El nou centre Business, ubicat a la planta baixa del local en ple centre comercial de Manresa, ofereix atenció personalitzada als comerços i negocis de la zona així com a microempreses –les que tenen menys de 10 empleats i facturen menys de 2 milions d’euros- autònoms i emprenedors de la Catalunya Central.  L’oficina disposa d’un horari ampliat d’atenció: de 8,30 a 18,30 h, excepte els divendres, quan tancarà a les 14,30 h. El centre Business compta amb un equip de 9 gestors especialitzats i ocupa un espai de 500 metres quadrats.
 
El Centre d’Empreses de Manresa s’ha traslladat des del carrer Pompeu Fabra a la primera planta del local des d’on gestiona les empreses de la Catalunya Central que facturen més de 2 milions d’euros. El centre disposa de 6 gestors i especialistes per tal de donar resposta a totes les necessitats financeres de les empreses.
 
Des de Can Jorba, CaixaBank gestiona les més de 1.500 empreses clients de les que disposa a la Catalunya Central.
 
Centre Business Manresa, proximitat a petites empreses i emprenedors
 
El centre Business Manresa és la oficina numero 23 d’aquest model a Catalunya. Fins la data tenim 45 Centres Business oberts en tot el territori espanyol.
 
Els seus gestors acompanyaran els clients –microempreses, comerços, autònoms i emprenedors- en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat. La proposta de valor de Business combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó també des de l’acompanyament en la gestió del seu dia a dia, per oferir així un servei realment útil.
 
L’espai es concep com un lloc en el qual concentrar l’activitat econòmica de la zona per compartir idees i atendre les necessitats dels clients del segment. El centre disposarà d’espais diàfans i transparents que afavoriran un tracte proper, juntament amb despatxos que facilitaran el coworking amb el client i que estaran dotats amb les tecnologies més avançades, potenciant així un model de relació basat en la digitalització i la proximitat.
 
El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, es mostra molt satisfet de recuperar l’activitat a Can Jorba, màxim exponent del caràcter innovador i emprenedor dels empresaris de la Catalunya Central des de fa més d’un segle. Masana ha assenyalat que aquest nou concepte d’oficina a més “ens permet ser un punt de referència a la Catalunya Central per a tots els petits empresaris que necessitin d’un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes, i d’una atenció propera per aquests moments difícils”.
 
Can Jorba, edifici històric de Manresa
 

L’edifici de Can Jorba està protegit com a Bé Cultural d’Interès Local. Ubicat al xamfrà d’una de les principals vies de la ciutat, entre els carrers Muralla del Carme, plaça Sant Domènec i Carrer Nou, és un dels pocs exemples d’art déco que hi ha a Catalunya, estil caracteritzat per la utilització de motius ornamentals basats en la simplicitat geomètrica que es poden veure a tota la façana.
 
Projectat per l’arquitecte Arnald Calvet i construït en diverses etapes, va ser la seu durant molts anys dels populars magatzems Jorba, que sota la direcció de Joan Jorba i Rius van esdevenir un dels establiments comercials més importants de l’Estat durant els primers decennis del segle XX. Desapareguts els magatzems, l’edifici va acollir diversos negocis i oficines. 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: CAIXABANK 
També et pot interessar:
ACTUALITAT
Voluntariat CaixaBank beneficia a 3.300 persones vulnerables
ECONOMIA
Jaume Masana, nou director de Negoci de CaixaBank
ACTUALITAT
La Fundació Lacetània renova el conveni amb Fundació "la Caixa" i CaixaBank "

ECONOMIA
Col·laboració per seguir impulsant la competitivitat tecnològica de les empreses
ACTUALITAT
165 nens i nenes en situació de pobresa al Bages, Berguedà i Osona tindran el regal de Nadal que desitgen
BÀSQUET
CaixaBank renova l'acord de patrocini amb el BAXI Manresa
Més que mai: No a la guerra
Tirada social de pistola 9mm al Club Tir Precisió Manresa
El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Fem Manresa portarà al Ple convertir la caserna de la Guàrdia Civil en habitatge públic
L'Ajuntament de Manresa homenatja Pilar Huguet Viñals pel seu centenari
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]