Divendres 29 de març de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Convocada una nova edició del concurs fotogràfic "Viatgers Manresans 2020"
Les fotografies es poden presentar del 17 al 25 de setembre al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) i una selecció de les mateixes s’exposarà al mateix equipament del 6 al 30 d’octubre.
L'Ajuntament convoca una nova edició del concurs fotogràfic "Viatgers Manresans 2020".

Redaccio/ Sergi Vazquez  
09/09/2020 13:39
Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa convoquen la 15a edició (categoria adults) del concurs de fotografia “Viatgers Manresans” amb l’objectiu d’incentivar els fotògrafs amateurs a presentar les seves fotografies d’estiu i de viatges i promoure aquelles imatges de nivell més tècnic, artístic i creatiu. A les darreres edicions s’han presentat al concurs un centenar de fotografies.

Requisits tècnics de les fotografies

La temàtica ha de ser fotografies de viatges/vacances/estiu i s'accepta qualsevol tècnica fotogràfica excepte els fotomuntatges. Es podran presentar un màxim de tres obres per autor, que no s'hagin presentat en edicions anteriors d'aquest concurs. El format serà de 40 x 50 cm en vertical, muntades sobre paspartú. Les mides de la imatge seran lliures.

S’aconsella que s’imprimeixin a un mínim de 20 x 30 cm i a 300 dpi. El jurat pot excloure les imatges que no compleixin els requisits tècnics esmentats.

No s’acceptaran obres que puguin ofendre o ferir els sentiments o creences de tercers. Quan els treballs fotogràfics continguin imatges de persones, l’Ajuntament de Manresa no es responsabilitza de les autoritzacions que, per drets d’imatge, hagin de demanar els participants del concurs. El consistori quedarà exempt de les responsabilitats derivades de l’explotació de les obres fotogràfiques.

Entrega de les obres

Els participants hauran d’entregar les obres presencialment o enviar-les per correu, amb els ports pagats, al Centre Cívic Selves i Carner (c/ Bernat Oller, 14-16. Tel. 93 872 74 77; 08242) del 17 al 25 de setembre, de dilluns a divendres, de 16 a 21 h. Al dors de l’obra s’hi farà constar el títol, el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor. Cal acompanyar-les amb el full d’inscripció.

Premis

Enguany s’han creat dues categories de premis, el premi a la millor fotografia popular i el premi a la millor fotografia tècnica/artística:

Premi a la millor fotografia popular: Capsa taronja “Fent País Experiències Úniques”, matrícula al curs de creativitat fotogràfica de Foto Art Manresa (30 h); matinal amb bici per a dues persones amb tast de vins en un celler de la DO Pla de Bages (lloguer de bicicleta inclosa). Valorat en 320 €.

Premi a la millor fotografia tècnica/artística:  6 vals per a 15 còpies fotogràfiques de 10 x 15 cm; Diari de viatges “Anada i tornada”; motxilla de viatge per a  adults; marc de fotos digital DEN-VER-WiFI. Valorat en 200 €.

Lliurament dels premis i exposicions de les fotografies

 L’acte de lliurament de premis coincidirà amb la inauguració de l’exposició de les obres presentades a concurs: El dimarts 6 d’octubre a les 19.30 h es lliuraran els premis de la categoria d’adults al Centre Cívic Selves i Carner. Les fotografies presentades o almenys una mostra representativa de totes les persones participants  es podran visitar al Centre Cívic Selves i Carner del 6 al 30 d’octubre, de dilluns a divendres de16 a 21 h.

Aquest concurs està organitzat per l’Ajuntament de Manresa (Centre Cívic Selves i Carner) i Foto Art Manresa i compta amb la col·laboració de Viatges Concord, Contrast Fotografia, Sobrerroca, Guies Btt.Cat, Foto Art Manresa i Expert Juanola Photomaton.  

Les bases completes del Concurs Viatgers Manersans (adults) 2020 es poden consultar al Facebook i Instagram de Manresa Cultura.

Concurs fotogràfic per a infants

El concurs de fotografia per a infants de 6 a12 anys Petit Viatgers Manresans, també organitzat per l’Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa, enguany passa a ser el Concurs de Fotografia Familiar per l’Anella Verda 2020, en el qual hi podran participar els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que enviïn un màxim de 3 fotografies realitzades a l’activitat  fotogràfica familiar per l’Anella Verda  (taller de fotografia i itinerari fotogràfic a la Torre de Santa Caterina i que es realitzarà el proper 19 de setembre a les 9 h del matí al Casal de les Escodines (inscripcions fins el 17 de setembre a casalescodines@ajmanresa.cat). Una selecció de les fotografies que enviïn els infants que han participat a l’itinerari es podrà visitar al Casal de les Escodines  del 8 al 30 d’octubre.

 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: VIATGERS MANRESANS   MANRESA   FOTOGRAFIA 
També et pot interessar:
MANRESA
Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
CULTURA
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
FUTBOL
Covisa Manresa jugarà els setzens de final de la Copa Catalunya

LA FOTO DEL DIA
L'arbre de l'amor a ple centre de Manresa
ESPORTS
Classificacions de les tirades del cap setmana al Club Tir Manresa
BÀSQUET
El BAXI Manresa torna a guanyar un partit al límit
Anella verda al voltant de Manresa
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Quins són els orígens i les característiques pròpies del Manga
Què fer si els teus empleats no compleixen els terminis
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
El PSC de Cardona posa en valor la política útil en l'oposició en una assemblea oberta


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]