 |
|
 |
El xef Diego Alías, de Ca l’Amador, de Josa del Cadí, se suma als actes de celebració dels 10 anys del restaurant d’AMPANS amb un sopar, el proper dijous 7 de juny, amb prèvia inscripció. Es tracta d’un menú degustació que porta el nom de “10 anys en 10 plats” que són els que s’oferiran al Canonge la nit de celebració, i que fusionarà les cuines de l’Alt Urgell i el Bages. El sopar Ca l'Amador + Canonge s'emmarca dins el programa d'actes dels 10 anys del restaurant Canonge, que actualment dóna feina estable a 13 persones, de les quals 10 treballen amb suport.
El Canonge, que es va inaugurar el 2008, va ser una aposta d'AMPANS per crear oportunitats laborals per a les persones amb disCapacitat, amb l'objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social. Empar Moliner i l’enòleg Joan Soler van encetar el programa d’actes del 10 aniversari del restaurant Canonge amb un sopar i tast dels nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó, i va servir per fer una dinàmica participativa que donarà nom als vins que AMPANS està a punt de treure al mercat. Entre els actes dels 10 anys, que s’allargaran durant tot el 2018, el Canonge ha programat un tast vertical de l’U d’Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d’Ossera i els Formatges Muntanyola, d’Urpina, un altre projecte d’AMPANS. |