Dilluns 25 de octubre de 2021
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Avantprojecte de reforma del recinte de la piscina municipal
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Fonollosa l'Avantprojecte de reforma del recinte de la piscina municipal de Canet de Fals. En aquest treball es proposa fer una sèrie d'actuacions, per fases, que reordenen tot el recinte i milloren els espais, per acabar consolidant una zona esportiva oberta a la ciutadania, que acollirà activitats per a totes les franges d'edat i durant tot l'any.
Avantprojecte de reforma del recinte de la piscina municipal de Canet de Fals, a Fonollosa. Foto: DIBA

BAGES / Redaccio/ Sergi Vazquez  
14/05/2021 13:00
La FUB fa visible el compromís i la implicació amb la ciutat amb la campanya SUMEM
Castellbell i el Vilar celebra amb èxit la sisena edició del Networking Empresarial
Jornada formativa per parlar de Covid i Tabac
Nova carta del restaurant manresà Canonge
En aquest gran espai, ocupat per una pineda, l'Ajuntament disposa d'una piscina d'estiu, una pista de vòlei platja, una pista de terra polivalent i una pista de tennis. Tant l'edifici del bar de la piscina com la pista de tennis es troben en molt mal estat, i la pista de terra no té ni les dimensions ni la geometria adequades. L'objectiu del consistori és millorar el conjunt del recinte, construint-hi un edifici nou per al bar i un altre destinat a casal d'estiu, i guanyant superfície de gespa.

Segons l'avantprojecte, s'adequa una nova plaça pergolada d'accés a l'espai que ara ocupa la pista de terra i que articularà els nous edificis del casal, el bar, l'accés a la piscina i un espai de jocs infantils. Així s'aconsegueix guanyar més espai de gespa a la piscina, habilitar una pista polivalent a la pineda –fruit de la rehabilitació de la pista de tennis actual–, generar nous accessos des dels carrers de l'entorn i reservar un espai d'esplanada per a activitats diverses o disposar d'aparcament extra a l'estiu.

Totes les actuacions es plantegen amb edificacions lleugeres, amb una construcció de baix impacte i una especial atenció a l'estalvi energètic i a la reducció de la petjada ecològica. La reordenació del recinte es pot fer en fases adaptades a les condicions del municipi per facilitar que sigui una transformació sostenible i una realitat en un futur proper.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: FONOLLOSA   BAGES 
També et pot interessar:
BAGES
Castellbell i el Vilar celebra amb èxit la sisena edició del Networking Empresarial
SÚRIA
Nous desfibril·ladors al centre urbà i als barris
ST. FRUITÓS
Es constitueix el Consell d’infants de Sant Fruitós

ST. JOAN
Sant Joan de Vilatorrada acull amb èxit les “I Jornades d’Ocupació”
ST. FRUITÓS
Una 50a de nens i nenes prenen part en el projecte Som Esport
MÚSICA
La Unió Musical del Bages presenta ‘Escolta, sent, imagina’ a la Seu de Manresa
El Tocats de Lletra omple la ciutat de poesia i cultura
Detall del fanal del teatre els Carlins de Manresa
Activitats que fomenten el talent matemàtic a la UPC Manresa
Posar-se en forma després de l'estiu
Educar en positiu
Les Neules d’El Pot Petit: una aventura solidària i deliciosa
La FUB fa visible el compromís i la implicació amb la ciutat amb la campanya SUMEM
Castellbell i el Vilar celebra amb èxit la sisena edició del Networking Empresarial


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]