Dilluns 06 de desembre de 2021
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Nova carta del restaurant manresà Canonge
El restaurant de la fundació AMPANS treballa en un nou concepte de cuina i experiència gastronòmica que inclou la col·laboració de xefs com Diego Alías, Albert Adrià, Mateu Casañas, Oriol Castro o Eduard Xatruch.
Plat de la carta del Canonge “Ou de polleta” cedit per l’equip dels restaurants Disfrutar (Barcelona) i Compartir (Cadaqués). Foto: AMPANS

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
24/10/2021 12:25
Les dades de l’Observatori de la Recerca constaten el creixement de la investigació al territori
La RSCC administra prop de 6.000 dosis als punts de vacunació en els 3 primers dies de reobertura
Victòria del CE Manresa al estadi de La Guineueta
Estrena del Nadal a Sant Vicenç de Castellet
El Canonge, restaurant que té al darrera la fundació AMPANS, es presenta com una oferta gastronòmica consolidada a Manresa, amb un enfocament totalment renovat, amb ampliació de l’equip i nova carta. Assolint una nova línia gastronòmica sota la guia del cap de cuina Oriol Serra i amb l’objectiu d’oferir una experiència innovadora als comensals, aquest restaurant està treballant en una proposta que ha fet que Manresa rebi la visita de xefs d’alt prestigi com Albert Manso, sous xef del trencador local barceloní Tickets i que ara forma part de l’equip d’Albert Adrià i, les col·laboracions de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, dels emblemàtics restaurants Compartir i Disfrutar, a Cadaqués i Barcelona respectivament, i el xef i fundador del restaurant Ca l’Amador, Diego Alías.

Fidels al seu compromís amb les persones i el territori, en aquesta nova proposta gastronòmica el Canonge ha presentat una nova carta, que inclou les aportacions d’aquests xefs. Cada un d’ells, de forma solidària i aportant idees i talent, ha treballat conjuntament amb l’equip del restaurant manresà per sumar el seu nom a aquest projecte, que té l’origen en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Així, les seves creacions es troben en l’actual oferta del restaurant i ja es poden degustar.

Per acompanyar els nous plats, es pot brindar amb una original llista de còctels ideada per la maître del Canonge, Eva Lazo, que ha apostat per ingredients de collita pròpia tan sorprenents com els vins Urpina, la cervesa Ètika o els formatges Muntanyola, de la fundació AMPANS. Nous espais i detalls, són també algunes de les novetats que es trobaran els clients d’aquest restaurant que ocupa a 16 persones, el 50 per cent amb discapacitat intel·lectual.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: CANONGE   AMPANS 
També et pot interessar:
SOCIETAT
AMPANS celebra amb un concert el Dia de la Discapacitat
SOCIETAT
AMPANS fa arribar el centre ocupacional a Sant Vicenç de Castellet
SOCIETAT
AMPANS crea NFT a partir d’il·lustracions del taller l’Art de Viure

SOCIETAT
Balanç de la segona edició del Programa Singulars
ACTUALITAT
Formatges Muntanyola, de la fundació AMPANS, torna a ser guardonada
SOCIETAT
Maxion Wheels fa un balanç positiu de l’enclavament laboral d’AMPANS
Os de peluix a l'arbre dels desitjos de Manresa
Classificacions del "VIII Open nocturn BR-50"
Les dades de l’Observatori de la Recerca constaten el creixement de la investigació al territori
Neix GREHVAT.0 per aprofundir en la recerca de proximitat
Estrena del Nadal a Sant Vicenç de Castellet
La RSCC administra prop de 6.000 dosis als punts de vacunació en els 3 primers dies de reobertura
Victòria del CE Manresa al estadi de La Guineueta
Portes obertes a la nova Galeria de Personatges Històrics de Calaf


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]