Divendres 01 de març de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Nova carta del restaurant manresà Canonge
El restaurant de la fundació AMPANS treballa en un nou concepte de cuina i experiència gastronòmica que inclou la col·laboració de xefs com Diego Alías, Albert Adrià, Mateu Casañas, Oriol Castro o Eduard Xatruch.
Plat de la carta del Canonge “Ou de polleta” cedit per l’equip dels restaurants Disfrutar (Barcelona) i Compartir (Cadaqués). Foto: AMPANS

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
24/10/2021 12:25
L'11a edició de la Manresada aplega prop d'un miler d'alumnes
La Transéquia rep el segell B Greenly com a esdeveniment sostenible
El CETIM augmenta la col·laboració amb UManresa
La zona de l'skate park comptarà amb una nova pista
El Canonge, restaurant que té al darrera la fundació AMPANS, es presenta com una oferta gastronòmica consolidada a Manresa, amb un enfocament totalment renovat, amb ampliació de l’equip i nova carta. Assolint una nova línia gastronòmica sota la guia del cap de cuina Oriol Serra i amb l’objectiu d’oferir una experiència innovadora als comensals, aquest restaurant està treballant en una proposta que ha fet que Manresa rebi la visita de xefs d’alt prestigi com Albert Manso, sous xef del trencador local barceloní Tickets i que ara forma part de l’equip d’Albert Adrià i, les col·laboracions de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, dels emblemàtics restaurants Compartir i Disfrutar, a Cadaqués i Barcelona respectivament, i el xef i fundador del restaurant Ca l’Amador, Diego Alías.

Fidels al seu compromís amb les persones i el territori, en aquesta nova proposta gastronòmica el Canonge ha presentat una nova carta, que inclou les aportacions d’aquests xefs. Cada un d’ells, de forma solidària i aportant idees i talent, ha treballat conjuntament amb l’equip del restaurant manresà per sumar el seu nom a aquest projecte, que té l’origen en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Així, les seves creacions es troben en l’actual oferta del restaurant i ja es poden degustar.

Per acompanyar els nous plats, es pot brindar amb una original llista de còctels ideada per la maître del Canonge, Eva Lazo, que ha apostat per ingredients de collita pròpia tan sorprenents com els vins Urpina, la cervesa Ètika o els formatges Muntanyola, de la fundació AMPANS. Nous espais i detalls, són també algunes de les novetats que es trobaran els clients d’aquest restaurant que ocupa a 16 persones, el 50 per cent amb discapacitat intel·lectual.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: CANONGE   AMPANS 
També et pot interessar:
ACTUALITAT
Carles Campuzano visita AMPANS per abordar les necessitats urgents amb les que treballa l'entitat
ACTUALITAT
Els joves que han finalitzat el Programa Singulars han trobat feina
ACTUALITAT
AMPANS homenatja a voluntaris i bibliotecàries del Bages per la seva contribució a la plena inclusió

ACTUALITAT
Lluís Sánchez Seuba és el nou president de la fundació AMPANS
ACTUALITAT
El concert de Nadal d'AMPANS omple la sala gran del Kursaal
ACTUALITAT
La Pinya, d’AMPANS, premiada al Festival de Cinema i Discapacitat
El barri de les Escodines de Manresa
Derbi intercomarcal a 2a Catalana, aquest dissabte a Esport Central
Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa promouen assessoraments
ERC atorga els premis Maria Casajuana 2024 a Rosa Masachs i al Cor Teies
Deu centres de secundària de la Catalunya Central van participar a la 15a Olimpíada
El CETIM augmenta la col·laboració amb UManresa
L'11a edició de la Manresada aplega prop d'un miler d'alumnes
La Transéquia rep el segell B Greenly com a esdeveniment sostenible



 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]