Dimecres 17 de agost de 2022
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Arbre de Nadal de pasta fullada i xocolata
És sens dubte una de les receptes nadalenques que no poden faltar, sobretot si som molt llaminers o tenim petits a casa.
Arbre de Nadal de pasta fullada i xocolata.

LES PROPOSTES D'OCI / Eva Remolina / AMIC  
08/12/2021 11:40
Justin Hamilton: 213 centímetres de qualitat pel BAXI Manresa
Inaugurat el nou orgue del Cor de Catalunya, lluint de nou amb la seva esplendor i sonoritat
S'acaba la calor i baixen les temperatures
Consells per evitar l'impacte d'un llamp en cas de tempesta
A més és molt fàcil de preparar, té pocs ingredients i es fa en menys de mitja hora. El seu resultat és espectacular i l'èxit està garantit.

Ingredients:
1 ou
2 làmines quadrades de pasta fullada
Crema de cacau (250 g)
Per a adornar: sucre glaç.

Preparació

Anem escalfant el forn a 200 graus mentre fem la preparació de la nostra recepta. El primer que farem, serà estendre les dues masses de pasta fullada. Escalfarem uns 20 segons la crema de cacau perquè pugui estar una miqueta més líquida.
Untem la crema de cacau sobre una de les làmines cobrint-la per complet.

Seguidament, posarem damunt la segona làmina de pasta fullada amb cura per a que quedin completament ajustades. Si no ho fem bé, ens serà complicat després refer l'error. Dibuixem amb l'ajuda d'un ganivet una forma d'avet de Nadal i retallem.
Amb la pasta sobrant i talladors de galeta, podem fer diferents formes per tal d'aprofitar-la, a més de dibuixar una estrella que col·locarem després en la cúspide del nostre arbre.

A continuació, farem talls a banda i banda de l'arbre, sense arribar al centre, el qual deixarem a mode de tronc. Les tires que hem tallat, les retorçarem com si fossin tirabuixons. Col·locarem l'estrella en la cúspide i batrem tota la superfície amb ou.
Introduirem el nostre arbe al forn i el deixarem coure durant uns 14 minuts i a 200 graus centígrads.

Per a adornar, podem empolvorar amb el sucre per a simular la neu. Si per contra, som més de salat que de dolç, aquesta recepta també pot adaptar-se a la perfecció i queda boníssima si substituïm la crema de cacau per una base de tomàquet i orenga, una salsa pesto o de formatge o espinacs entre altres.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: ARBRE DE NADAL  
També et pot interessar:

La sequera deixa pantans de la Catalunya Central sense aigua
Protecció Civil desactiva l'alerta de l'INUNCAT sense incidències greus
Buidor a ple mes d'agost als carrers de Manresa
Justin Hamilton: 213 centímetres de qualitat pel BAXI Manresa
Més formació i millors Punts Liles: el Govern reforça la prevenció de les violències sexuals
Inaugurat el nou orgue del Cor de Catalunya, lluint de nou amb la seva esplendor i sonoritat
S'acaba la calor i baixen les temperatures
Consells per evitar l'impacte d'un llamp en cas de tempesta



 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]