A més, és molt fàcil de fer. Aquests són els ingredients que necessitem:
Quantitats per a 2 persones:
-250 g d'espaguetis negres a la sípia
- 1 calamar
- 250 g de llagostins
- 200 g de musclos
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 1 caiena
- oli i sal.
Preparació:
El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint. Mentrestant, en una paella, sofregim l'all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena. Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d'oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.
Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin "al dente". Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l'ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors. Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir.