Aquest establiment, que ha dinamitzat durant anys aquest emblemàtic espai amb tot tipus d’actuacions, fa una aposta gastronòmica pensada per a un públic familiar. L’oferta de pizzes és variada i tenen el segell de qualitat propi de Fabián Martín. En l’acte de presentació d’aquest dimarts, Fabián Martín ha agraït la confiança que li ha dipositat Diego Sánchez, propietari del Xaloc, local que ha arribat als 40 anys de vida. El pizzer serà a Manresa durant el procés d’arrencada del nou projecte. Ha anunciat que, inicialment, es podrà escollir entre diferents varietats, entre les quals hi haurà la clàssica de perfil i formatge -la que té més demanda-, però d’altres més innovadores, com la vegetariana o la que es dirà “Xaloc 40 anys”. La proposta de pizzes es complementarà amb tres entrants, amb tocs propis de la cuina italiana.
L’establiment Xaloc és el primer del país que s’associa amb Fabián Martín per incorporar les seves pizzes a la carta. Ha remarcat que “he començat per Manresa, amb el Diego Sánchez, que és un crac i un referent al sector”. Ha afegit que el secret de les seves pizzes és “posar-hi molt d’afecte i amor, a la vegada que saber-se adaptar als gustos de cada territori. Per exemple, aquí, a Catalunya, ens agrada que la massa sigui fineta”.
Diego Sánchez, per la seva banda, creu que “les pizzes del Fabián seran un valor afegit per al Xaloc, un local que és el primer que vaig obrir i que li tinc un gran estima. Per a finals de l’any passat havíem definit un interessant programa d’actes per celebrar els 40 anys, però la pandèmia ens ha obligat a ajornar-lo”. De cara a aquest estiu, Sánchez, espera que “sigui una temporada molt bona. La gent té ganes de sortir i el Passeig és un lloc idoni per anar a una terrassa, relaxar-se i agafar l’energia necessària per afrontar el dia a dia”.