Divendres 03 de maig de 2024
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

L'Ajuntament convoca les subvencions de l'Àrea de Drets i Serveis a les Persones
El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza en les dates següents: Cultura (30 d’abril); Ensenyament i Esports (31 de maig); Serveis Socials, Salut Pública, Persones Grans, Feminismes, LGTBI+ i Barris (15 de maig).
L'Ajuntament convoca les subvencions de l'Àrea de Drets i Serveis a les Persones.

MANRESA / Redacció/Sergi Vàzquez   
23/04/2024 12:55
La 7a Fira del Vi del Bages arriba amb l'objectiu de consolidar-se i reforçar la programació artística
En marxa la nova Oficina d’Atenció Ciutadana a la Catalunya Central
UManresa i l’AFA de l’Institut Pius Font i Quer signen un conveni
S’obre la convocatòria del XVII Concurs Sons de la Mediterrània
L'Ajuntament de Manresa ha obert la convocatòria per a l’atorgament de subvencions de l’Àrea de Drets i Serveis a les Persones, on es troba el Servei d’Ensenyament, Cultura i Esports i el Servei de Drets Socials. Les entitats i associacions de la ciutat que hi vulguin optar han de fer una sol·licitud dins el termini establert a cadascuna de les convocatòries. El termini per sol·licitar les subvencions de Cultura finalitzen el pròxim 30 d’abril. Aquestes tenen per objecte subvencionar projectes i activitats de promoció i difusió cultural en dues modalitats: projectes culturals destacats i projectes de dinamització cultural.  La petició de subvencions per a Ensenyament i Esports acaba el pròxim 31 de maig. En concret, les subvencions d’Ensenyament tenen per objecte la promoció de les activitats extraescolars a primària i secundària; projectes i activitats de suport a l’educació especial i inclusiva a l’ensenyament obligatori; foment d’activitats i projectes educatius que promoguin l’equitat i la igualtat d’oportunitats educatives i finalment projectes i activitats educatives per a la millora de la gestió emocional a infants i joves.

Els ajuts a Esports tenen per objecte subvencionar projectes d’excel·lència en esports individuals i col·lectius, projectes de foment de l’esport col·lectiu femení i finalment projectes d’activitats de promoció esportiva. D’altra banda, el termini per concórrer a les subvencions de Serveis Socials, Salut Pública, Persones Grans, Feminismes  i LGTBI +, àmbits inclosos dins del Servei de Drets Socials, acaba el pròxim 15 de maig. Les subvencions en l’àmbit de Serveis Socials s’adrecen als programes o activitats de tipus assistencial o de tractament social o promoció de la inclusió social dedicades a l’atenció de persones o grups en situació de risc social o risc de partir-ne que presenten algun tipus de problemàtica social i/o que promoguin la intergració social, la millora de la qualaitat de les persones.            

El programa de Salut Pública es destina a activitats relacionades amb la salut pública, orientades a la protecció i la promoció de la salut de les persones, la prevenció de la malaltia i la cura de la vigilància de la salut. El programa de Persones Grans subvencionarà projectes i activitats per a la millora de la qualitat de vida i de les potencialitats de la gent gran. Pel que fa al programa de Feminismes (per a la igualtat efectiva de les dones),  s’adreça a projectes i activitats per a la millora de la qualitat de vida i el foment de les potencialitats de les dones, així com treballa per la igualtat efectiva entre gèneres.

Quant al programa LGTBI+ (per a  la diversitat afectiva, sexual i de gènere), la convocatòria té per objecte el foment de projectes i activitats que tinguin com a objectiu la prevenció i l’erradicació de la LGTBI-fòbia, la compensació de dèficits de suport social i de situacions de vulnerabilitat relacionades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere, la promoció de polítiques d’igualtat i el respecte a la diversitat i als drets fonamentals. Per últim, el termini per presentar-se a la convocatòria de subvencions del programa Barris i Acció Comunitària és el 15 de maig. Té per objecte els projectes que fomentin i desenvolupin la participació ciutadana en els assumptes d'interès públic i en activitats de caràcter comunitari als barris de Manresa. Per conèixer amb detall els requisits i la documentació específica per poder fer la sol·licitud, cal llegir amb atenció les bases específiques i la convocatòria de cadascun dels programes. 

Aquesta informació la trobareu en aquest enllaç.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: SUBVENCIONS   MANRESA 
També et pot interessar:
MANRESA
La 7a Fira del Vi del Bages arriba amb l'objectiu de consolidar-se i reforçar la programació artística
MANRESA
La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà diumenge de blau per la malaltia de Huntington
FUTBOL
Arriba l'hora de la veritat pel Covisa Manresa

LA FOTO DEL DIA
Recollint la roba del contenidor de Roba Amiga
BÀSQUET
El Zaragoza s'interposa entre el BAXI Manresa i la lluita pels play-off
MANRESA
Cap de setmana de bonsais al Casino de Manresa
Recollint la roba del contenidor de Roba Amiga
Partit entre l'UE Castellnou i l'UE Balsareny, aquest dissabte a Esport Central
ERC reivindica una comarca del Bages més ben connectada amb trens, bus i carreteres
Arriba l'hora de la veritat pel Covisa Manresa
La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà diumenge de blau per la malaltia de Huntington
L'Ajuntament reparteix expositors a establiments comercials per promocionar els esdeveniments
La 7a Fira del Vi del Bages arriba amb l'objectiu de consolidar-se i reforçar la programació artística
UManresa i l’AFA de l’Institut Pius Font i Quer signen un conveni


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]