L’activitat proposa buscar ous de Pasqua de colors als Jardins de Casa de l’Amo i seguidament decorar una deliciosa mona dins la cuina de la Fundació Alícia. Quant s’apropa la primavera torna també l’Operació Pasqua. Una activitat pensada per a les famílies més llamineres que tinguin ganes de viure una jornada divertida al voltant de la tradició de la Pasqua. La proposta, més que consolidada, planteja a grans i petits una gimcana divertida per recopilar ous de colors i, seguidament, convida als més menuts a decorar la seva pròpia mona de pasqua. I, de pas, llepar-se’n els dits! A la primera part de l’activitat, els participants, agrupats per nuclis familiars, hauran de buscar i trobar els ous de Pasqua amagats als Jardins de Casa l’Amo. No serà una tasca senzilla i caldrà passar una sèrie de proves posant-hi enginy i ganes per omplir l’ouera i passar a la següent fase del joc. La segona fase de l’activitat que proposa endinsar-se a la cuina de la Fundació Alícia, per decorar una deliciosa mona de Pasqua i descobrir-ne el seu origen. I, dit sigui de pas, embrutar-se dits i morros de deliciosa xocolata.
El taller familiar, que ha de comptar amb la complicitat de les famílies, es realitzarà els caps de setmana des del 15 de març i fins al 21 d’abril i coincidint en Setmana Santa també s’oferiran sessions entre setmana. Les entrades per l’activitat a un preu de 5€ Adults – 9,5€ Infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de l’equipament i a les taquilles del monestir i inclouen tot el material necessari per a la realització d’una mona individual que cada infant podrà emportar-se a casa (si arriba sencera!). És una activitat pensada per a infants de 3 a 12 anys. No obstant això, els infants menors de 3 anys si volen realitzar la recepta de la mona han d’adquirir entrada (a un preu simbòlic de 3 euros). Tota la informació de l’activitat, dates i horaris pot trobar-se a la pàgina web de l’equipament:
http://www.monsantbenet.cat. Si ho desitgeu, també podeu aprofitar la jornada per fer l’activitat combinada de l’Operació Pasqua amb la nostra experiència medieval i/o quedar-vos a dinar al nostre restaurant La Fonda.