Dilluns 28 de abril de 2025
PORTADA MANRESA BAGES CATALUNYA CENTRAL ESPORTS CULTURA TENDÈNCIES
ST. JOAN ST. VICENÇ ST. FRUITÓS SANTPEDOR SALLENT NAVÀS SÚRIA NAVARCLES CARDONA MOIÀ
 
ÉS NOTÍCIA:

Sant Fruitós de Bages mostrarà tots els seus atractius culturals i turístics durant la Transéquia
La 41a edició de la Transéquia, que se celebrarà el pròxim 16 de març, tindrà com a municipi amfitrió Sant Fruitós de Bages.
Sant Fruitós de Bages mostrarà tots els seus atractius culturals i turístics durant la Transéquia.

ST. FRUITÓS / Redacció/Sergi Vàzquez  
25/02/2025 15:02
El Centre d'Esports Manresa queda fora del play-off
L'Ajuntament de Manresa inicia la reurbanització del carrer Santa Maria
Meritxell Soler puja al podi a Rabat
Les Caramelles de Súria són guardonades
Per a celebrar-ho el municipi portarà una mostra de la cultura popular, i dels seus atractius, al Parc de l’Agulla de Manresa, en l’arribada dels participants. La representació santfruitosenca anirà a càrrec de l’associació de Geganters i Grallers del municipi, de l’esbart Som Riu d’Or i de Batukada Shangó, qui mostraran la imatgeria, les danses i l’animació local,  entorn un estand de l’Ajuntament on s’oferirà informació sobre totes les propostes culturals, lúdiques i gastronòmiques que ofereix el municipi.

El Sopar de la Transéquia

En el marc d’aquesta celebració, i encetant la temporada gastronòmica d’hivern, Bages Impuls i la Comunitat Slow Food Catalunya Central, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzen el Sopar de la Transéquia que en aquesta ocasió es dedica a la cuina de la Col Verda manresana. Aquesta proposta gastronòmica se celebrarà el dimecres 12 de març, a les 8 del vespre, al Nexe – Espai de Cultura, i constarà de la degustació d’un menú de 8 plats on la Col Verda manresana hi serà present com a ingredient destacat. L’àpat anirà acompanyat amb el maridatge de vins de la DO Pla de Bages.

Els restaurants participants en el sopar, tots ells membres de la comunitat Slow Food de la Catalunya central són: Can Patoi, Ígnia, L’obradora, Laida, Bacasis i Mas de la Sala. Les Temporades Gastronòmiques del Bages reivindiquen la cuina tradicional del territori elaborada amb productes de temporada. En cada estació de l’any s’ha consensuat entre la pagesia i la restauració de la comunitat Slow Food un producte estrella de l’horta. Així doncs, a més de la col verda manresana a l’hivern, els fruits amb tavella seran els protagonistes a la primavera, els tomàquets a l’estiu, i l’albergínia blanca a la tardor.

El preu del sopar és de 27 € per persona i cal reservar els tiquets AQUÍ.



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):

Arxivat a: TRANSEQUIA 2025   FESTES DE LA LLUM 2025 
També et pot interessar:
ESPORTS
4000 participants a la Transéquia marcada pel bon temps
MANRESA
Xavi Coral rep el premi Amat-Piniella en un auditori de la Plana de l'Om ple
MANRESA
Jardins de Llum tanca una nova edició amb ple al centre històric de Manresa

MANRESA
Un renovat Jardins de Llum omple el centre històric de Manresa
MANRESA
Manresa estrena un monument dedicat a l'Atletisme al Passeig del Riu
GALERIES DE FOTOS
Una Festa de la Llum marcada per la pluja i els actes més tradicionals
El Centre d'Esports Manresa queda fora del play-off
El Casino, envoltat de la verdor dels arbres
El Covisa Manresa guanya el Playas de Castellón, però no convenç
Malgrat el gol d’A Serracanta, que posava per davant a les manresanes, les del Vallès van reaccionar FOTO
Joan Pere vindra a passar una estona al Casino de Calaf
L'Avinent femení presenta a Osca les seves opcions a l'ascens
El Club Tir Precisió Manresa participa a la Copa del Rei de BR-50
Meritxell Soler puja al podi a Rabat


 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal | Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53
Manresadiari.cat és un producte de:

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]